Projekt “čipiranja” posuda za otpad

Trgovačko društvo 1.MAJ d.o.o. Labin je u srpnju pokrenuo postupak javne nabave za nabavu opreme za nadogradnju sustava prikupljanja otpada u pogledu obračuna naplate komunalne usluge odvoza otpada po volumenu, popularno zvanom čipiranje kanti za otpad.

(više…)

Više

14001

Uvođenje sustava upravljanja okolišem 14001

Komunalno poduzeće 1. MAJ d.o.o. Labin primjenjuje i održava sustav upravljanja kvalitetom, uspostavljen i dokumentiran sukladno zahtjevima međunarodne norme EN ISO 9001:2008. Datum prve certifikacije bio je 02. ožujka 2009. godine od kada se redovito provode nadzorne provjere i usluge recertifikacije od strane tvrtke Bureau Veritas d.o.o. Posljednji certifikacijski ciklus obavljen je 02. ožujka 2015. godine i vrijedi do 02. ožujka 2018. godine.

(više…)

Više

edukacija djece

Projekt edukacije djece o pravilnom postupanju s otpadom

Edukacijske radionice kao dio projekta pod nazivom OTPAD –BOGATSTVO KOJE NE SMIJEMO ODBACITI, koju provodi udruga Put započele su još u travnju ove godine i to u svim četvrtim razredima osnovnih škola u Labinu i Raši. U rujnu se projekt edukacije nastavlja te će provoditi edukacija šestih razreda osnovnih škola i djece vrtićkog uzrasta.

(više…)

Više