Započeli radovi na novom dječjem igralištu u Rapcu

U Ulici G.Martinuzzi u Rapcu započeli su radovi na rekonstrukciji i opremanju dječjeg igrališta. Investitor je Grad Labin koji je sredstva osigurao kroz fondove EU, a radove izvodi naš 1.MAJ. Drago nam je što možemo urediti i ovo igralište, nakon što smo ove godine uredili igrališta na Vinežu i u Starom gradu. Rabac će dobiti jedno zaista posebno dječje igralište s obzirom na to da će biti u potpunosti uređeno u maritimnom stilu te će sve sprave biti u obliku morskih simbola.

(više…)

Više

Nadmetanje za prikupljanje ponuda za korištenje prodajnih mjesta na gradskoj tržnici

Tržnica

Dana 13. listopada 2021. godine raspisali smo nadmetanje za prikupljanje ponuda za mjesečno, polugodišnje ili godišnje korištenje prodajnih mjesta (stolova) na gradskoj tržnici u Labinu. Nadmetanje traje do 22. listopada 2021. godine (do 13,00 sati), te je do tada potrebno dostaviti ponudu. Tekst nadmetanja i skice tržnice:

Više

Raspored odvoza selektivnog otpada za 14.10.2021.

Sutra (četvrtak, 14.10.2021.) prikuplja se na sljedećim lokacijama:

PLASTIČNA I METALNA AMBALAŽA (“žuti spremnici”):

  • Vinež: od raskrižja “Kožlje” do Doma kulture “Riko Milevoj” (uključujući Storo selo i Nove kući), te cesta Vinež – Marciljai (Juraji),
  • Labin: ulice Zelenice, Karla Kranjca, Antona Selana i Rudarska,
  • Trget i okolica (Vlakovo, Stanišovi, Polje, Reburići, Rovinježi, Ivanušići, Perčići, Škarpoci, Trgetari, Županeti, Brgod, Trget, Štalije, Most Raša),
  • Sv. Bartol i okolica (Sv. Bartol, Bečići, Zartinj, Topid, Letajac),
  • Barbići,
  • Kunj.

Više

Mobilno reciklažno dvorište u srijedu i četvrtak u Nedešćini

Mobilno reciklažno dvorište (MRD) u srijedu i četvrtak (13. i 14.10.2021.) biti će postavljeno u Nedešćini, na makadamu nedugo Doma za starije . Radno vrijeme je od 9,00 do 16,00 sati. Kraj MRD-a dežurati će i radnik 1.MAJ-a.

Predaja otpada na MRD-u je besplatna, a građani mogu donijeti krupni otpad iz kućanstva, veće komade plastike i kartona, namještaj, kućanske uređaje, zrcala, staklo, žarulje, otpadna ulja, stare baterije, gume, opasne ambalaže i sl.

(više…)

Više

Mobilno reciklažno dvorište u ponedjeljak i utorak u Štrmcu

Mobilno reciklažno dvorište (MRD) u ponedjeljak i utorak (11. i 12.10.2021.) biti će postavljeno u Štrmcu kraj dječjeg igrališta. Radno vrijeme je od 9,00 do 16,00 sati. Kraj MRD-a dežurati će i radnik 1.MAJ-a.

Predaja otpada na MRD-u je besplatna, a građani mogu donijeti krupni otpad iz kućanstva, veće komade plastike i kartona, namještaj, kućanske uređaje, zrcala, staklo, žarulje, otpadna ulja, stare baterije, gume, opasne ambalaže i sl.

Nakon toga u srijedu i četvrtak dolazimo u Nedešćinu.

(više…)

Više

Skip to content