1.MAJ nudi usluge dizajna i uređenja okoliša tvrtkama i građanima

Gradite kuću ili zgradu poslovne i/ili stambene namjene, a niste sigurni kako biste uredili okoliš? Ili ste možda razmišljali da već postojećem okolišu udahnete novi život? Možda već imate ideju što želite u svom okolišu, ali treba vam pouzdani izvođač tih radova? Ne brinite, vaš 1.MAJ iz Labina raspolaže s vrlo iskusnim kadrovima u dizajniranju okoliša, ali i u radovima u hortikulturi. Uostalom, naše ste ideje i uratke sigurno već zapazili u Labinu i Rapcu, gdje smo osmislili i uredili kružne tokove i šetnice, a održavamo javne zelene površine.

Bez obzira da li ste proizvodni pogon, da li se bavite turizmom ili ste samo osoba koja želi urediti okoliš oko vlastite kuće, mi vam stojimo na raspolaganju. Čak i ako ste odsutni iz ovih krajeva, mi ćemo okoliš vaše nekretnine održavati kako bi spremno dočekao vas ili vaše goste. Slobodno nam se obratite i rado ćemo napraviti ponudu, a na vama je da zatim odlučite da li vam je prihvatljiva.

Uostalom, naš doprinos bio je ključan da Grad Labin dobije „Zeleni cvijet“ za uređenje na natječaju Hrvatske turističke zajednice. Dodatna potvrda kvalitete stigla je kada je naša dizajnerica u hortikulturi gđa. Lori Luketa Dagostin dobila nagradu „Najbolji djelatnik u hortikulturi“ u sklopu ekološko-edukativne akcije „Volim Hrvatsku“. Naš je odjel hortikulture svake godine napredovao, a gđa. Luketa Dagostin i danas je naša uzdanica u kreiranju novih vizura oko nas.

Obratiti nam se možete na neki od sljedećih načina:

Više

1.MAJ pomaže dječjem vrtiću u provedbi projekta “Dijete, okoliš i održivi razvoj”

Dječji vrtić `Pjerina Verbanac` započeo je s realizacijom projekta „Dijete, okoliš i održivi razvoj“. Bitna zadaća ovog projekta je razvijanje senzibilnosti, stavova, vrijednosti, navika i ponašanja u/za/prema okolišu i održivom razvoju. Kod djece će se tijekom cijele godine poticati spoznavanje stvarnim i neposrednim doživljajem okoline i prirode koje uključuje istraživanje i iskustva s okolinom, prirodom i prirodnim elementima. Sve odgojne skupine pojačano će se baviti pravilnim sortiranjem otpada, a svaka odgojna skupina odabrala je još neku temu ili područje ekološkog interesa. Suradnici u izvedbi ovog projekta su 1.MAJ i LAG Istočna Istra. Zadaća 1.MAJ-a je pomoći pri pravilnom sortiranju otpada i sadnji stabala. Veselimo se da možemo na ovaj način sudjelovati u edukaciji djece koja budućnost znače.

Više

Novi aranžmani naše cvjećarnice – pravi izbor

Cvjećarna | 1.MAJ

Naše dvije cvjećarnice (jedna u sklopu Komemorativnog centra u Labinu, a druga na labinskom markatu) pune su iznenađenja. Stalno osmišljavamo nove aranžmane i možemo pružiti pravo rješenje za svaku prigodu, bez obzira o kakvoj je prigodi riječ. Želite li nekoga, primjerice, razveseliti za rođendan, za imendan, Valentinovo ili za Dan žena – pravi smo izbor. Želite li aranžiranje vjenčanja, krštenja, rođendanskih proslava, proslava mature, javnih događaja, poslovnih konferencija – pravi smo izbor. Za više informacija o ponudi možete nas nazvati na 052/852-288, a na tržnici na 052/854-949. Cvjećarnu možete pratiti i putem facebooklogo Facebook profila. Klikni na sličicu “VIŠE” i otkrij galeriju slika s primjerima naših najnovijih prigodnih aranžmana…

(više…)

Više