Vozni park Čistoće

Raspored odvoza otpada

Na ovoj stranici objavljeni su važeći rasporedi odvoza miješanog komunalnog otpada i odvojeno prikupljenog otpada u sustavu “od vrata do vrata”. Također, na ovoj stranici objavljeni su i rasporedi postavljanja mobilnog reciklažnog dvorišta ukoliko su u tijeku. Rasporede se otvara klikom na natuknice uz ikone.

Informativni mjesečni izračun javne usluge za kućanstva možete dobiti korištenjem našeg kalkulatora. Potrebno je upisati tražene podatke te je tada vidljiv informativni izračun. Kalkulator možete preuzeti klikom: OVDJE.

4  RASPORED ODVOZA MIJEŠANOG KOMUNALNOG OTPADA ZA CIJELU LABINŠTINU (od 1.11.2022.)


1 2  RASPORED PRIKUPLJANJA ODVOJENOG OTPADA OD 2.1.2023.

Napomena: Od 7.3.2022. koristimo novi raspored prikupljanja odvojenog otpada, na način da se žuti i plavi spremnici prazne na dan kad i miješani komunalni otpad, ali naizmjenično svaki tjedan. Tako se u tjednu od 2.-6.1.2023. prikuplja plastična i metalna ambalaža (žuti spremnici), u tjednu 9.-13.1.2023. prikuplja se papir i karton (plavi spremnici) i tako naizmjenično iz tjedna u tjedan. To vrijedi za cijelu Labinštinu (osim za zajedničke spremnike, npr. polupodzemne spremnike).


STAKLENA AMBALAŽA se zadnji put “od vrata do vrata” prikupljalo 15.3.2022. godine, nakon čega se prikuplja isključivo putem spremnika na javnim površinama.

LOKACIJE SPREMNIKA ZA STAKLENU AMBALAŽU – GRAD LABIN


Datoteka:Raša (grb).gif – Wikipedija MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE u naselju Raša dostupno je svaku prvu i treću subotu u mjesecu od 9,00 do 16,00 sati ispred bivše toplane, s obzirom da je početkom 2022. godine s radom prestalo privremeno reciklažno dvorište u Raši!


Više informacija o pravilnom odvajanju otpada možete pronaći na mrežnoj stranici www.zelene-navike.hr ili u brošuri koju možete pogledati klikom OVDJE.

Kratke upute o tome što se odlaže u koji spremnik: UPUTE

England Flag British Flag UK Flag Union Jack United Kingdom Great Britain |  eBay You can find in our guide what to do with different types of waste: GUIDE