Vozni park Čistoće

Raspored odvoza otpada

Na ovoj stranici objavljeni su važeći rasporedi odvoza miješanog komunalnog otpada i odvojeno prikupljenog otpada u sustavu “od vrata do vrata”. Također, na ovoj stranici objavljeni su i rasporedi postavljanja mobilnog reciklažnog dvorišta ukoliko su u tijeku. Na dnu stranice nalaze se istekli rasporedi postavljanja mobilnog reciklažnog dvorišta u tekućoj godini. Rasporede se otvara klikom na natuknice uz ikone.

Informativni mjesečni izračun javne usluge za kućanstva možete dobiti korištenjem našeg kalkulatora. Potrebno je upisati tražene podatke te je tada vidljiv informativni izračun. Kalkulator možete preuzeti klikom: OVDJE.

4 RASPORED ODVOZA MIJEŠANOG KOMUNALNOG OTPADA ZA CIJELU LABINŠTINU


1 2    Od 7.3.2022. koristimo novi raspored prikupljanja selektivnog otpada, na način da se žuti i plavi spremnici prazne na dan kad i miješani komunalni otpad, ali naizmjenično svaki tjedan. Tako se u tjednu od 6.-11.6.2022. prikuplja plastična i metalna ambalaža (žuti spremnici), u tjednu 13.-18.6.2022. prikuplja se papir i karton (plavi spremnici) i tako naizmjenično iz tjedna u tjedan. To vrijedi za cijelu Labinštinu. Tjedni raspored od 6.6.2022. možete pogledati klikom na: RASPORED OD 6.6.


STAKLO se zadnji put “od vrata do vrata” prikupljalo 15.3.2022. godine, nakon čega se prikuplja isključivo putem spremnika na javnim površinama.


Datoteka:Raša (grb).gif – Wikipedija MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE u naselju Raša dostupno je svaku prvu subotu u mjesecu od 9,00 do 16,00 sati ispred bivše toplane, s obzirom da je nedavno s radom prestalo privremeno reciklažno dvorište u Raši!


RASPOREDI KOJI SU ISTEKLI:

TZO Sveta Nedelja – TZO Sveta Nedelja MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Općina Sv.Nedelja – ožujak i travanj 2022.

Općina Pićan MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Općina Pićan – travanj 2022.

MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Grad Labin – travanj i svibanj 2022.

  MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Općina Kršan – svibanj 2022.

Datoteka:Raša (grb).gif – Wikipedija  MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Općina Raša – svibanj 2022.


Više informacija o pravilnom odvajanju otpada možete pronaći na mrežnoj stranici www.zelene-navike.hr ili u brošuri koju možete pogledati klikom OVDJE.

Kratke upute o tome što se odlaže u koji spremnik: UPUTE

England Flag British Flag UK Flag Union Jack United Kingdom Great Britain |  eBay You can find in our guide what to do with different types of waste: GUIDE