Vozni park Čistoće

Raspored odvoza otpada

Na ovoj stranici objavljeni su važeći rasporedi odvoza miješanog komunalnog otpada i odvojeno prikupljenog otpada u sustavu “od vrata do vrata”. Također, na ovoj stranici objavljeni su i rasporedi postavljanja mobilnog reciklažnog dvorišta ukoliko su u tijeku. Na dnu stranice nalaze se istekli rasporedi postavljanja mobilnog reciklažnog dvorišta u tekućoj godini. Rasporede se otvara klikom na natuknice uz ikone.

4 RASPORED ODVOZA MIJEŠANOG KOMUNALNOG OTPADA ZA CIJELU LABINŠTINU


1 2    Od 7.3.2022. koristimo novi raspored prikupljanja selektivnog otpada, na način da se žuti i plavi spremnici prazne na dan kad i miješani komunalni otpad, ali naizmjenično svaki tjedan. Tako se u tjednu od 6.-11.6.2022. prikuplja plastična i metalna ambalaža (žuti spremnici), u tjednu 13.-18.6.2022. prikuplja se papir i karton (plavi spremnici) i tako naizmjenično iz tjedna u tjedan. To vrijedi za cijelu Labinštinu. Tjedni raspored od 6.6.2022. možete pogledati klikom na: RASPORED OD 6.6.


STAKLO se zadnji put “od vrata do vrata” prikupljalo 15.3.2022. godine, nakon čega se prikuplja isključivo putem spremnika na javnim površinama.


Datoteka:Raša (grb).gif – Wikipedija MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE u naselju Raša dostupno je svaku prvu subotu u mjesecu od 9,00 do 16,00 sati ispred bivše toplane, s obzirom da je nedavno s radom prestalo privremeno reciklažno dvorište u Raši!


RASPOREDI KOJI SU ISTEKLI:

TZO Sveta Nedelja – TZO Sveta Nedelja MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Općina Sv.Nedelja – ožujak i travanj 2022.

Općina Pićan MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Općina Pićan – travanj 2022.

MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Grad Labin – travanj i svibanj 2022.

  MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Općina Kršan – svibanj 2022.

Datoteka:Raša (grb).gif – Wikipedija  MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE – Općina Raša – svibanj 2022.


Više informacija o pravilnom odvajanju otpada možete pronaći na mrežnoj stranici www.zelene-navike.hr ili u brošuri koju možete pogledati klikom OVDJE.

Kratke upute o tome što se odlaže u koji spremnik: UPUTE

England Flag British Flag UK Flag Union Jack United Kingdom Great Britain |  eBay You can find in our guide what to do with different types of waste: GUIDE