1.MAJ nudi usluge dizajna i uređenja okoliša tvrtkama i građanima

Gradite kuću ili zgradu poslovne i/ili stambene namjene, a niste sigurni kako biste uredili okoliš? Ili ste možda razmišljali da već postojećem okolišu udahnete novi život? Možda već imate ideju što želite u svom okolišu, ali treba vam pouzdani izvođač tih radova? Ne brinite, vaš 1.MAJ iz Labina raspolaže s vrlo iskusnim kadrovima u dizajniranju okoliša, ali i u radovima u hortikulturi. Uostalom, naše ste ideje i uratke sigurno već zapazili u Labinu i Rapcu, gdje smo osmislili i uredili kružne tokove i šetnice, a održavamo javne zelene površine.

Bez obzira da li ste proizvodni pogon, da li se bavite turizmom ili ste samo osoba koja želi urediti okoliš oko vlastite kuće, mi vam stojimo na raspolaganju. Čak i ako ste odsutni iz ovih krajeva, mi ćemo okoliš vaše nekretnine održavati kako bi spremno dočekao vas ili vaše goste. Slobodno nam se obratite i rado ćemo napraviti ponudu, a na vama je da zatim odlučite da li vam je prihvatljiva.

Uostalom, naš doprinos bio je ključan da Grad Labin dobije „Zeleni cvijet“ za uređenje na natječaju Hrvatske turističke zajednice. Dodatna potvrda kvalitete stigla je kada je naša dizajnerica u hortikulturi gđa. Lori Luketa Dagostin dobila nagradu „Najbolji djelatnik u hortikulturi“ u sklopu ekološko-edukativne akcije „Volim Hrvatsku“. Naš je odjel hortikulture svake godine napredovao, a gđa. Luketa Dagostin i danas je naša uzdanica u kreiranju novih vizura oko nas.

Obratiti nam se možete na neki od sljedećih načina:

Skip to content