Idućeg tjedna dovršava se predivno novo dječje igralište u Starom gradu

U samom srcu prelijepog Staroga grada, u blizini gradskog zvonika i na inicijativu Mjesnog odbora Labin-gornji, sljedećeg tjedna završavaju radovi te će na pitoresknoj i sigurnoj lokaciji osvanuti potpuno novo dječje igralište.

Idućeg tjedna postava opreme

Trenutno su u završnoj fazi pripremni radovi koji su uključivali uklanjanje granja i košnju, te pripremu temelja, odnosno podloge za postavu sprava. Obzirom na samu lokaciju igrališta i njezinu nepristupačnost strojevima, radovi su morali biti izvedeni ručno, te su trajali nešto duže. Početkom sljedećeg tjedna slijedi montaža sprava i to dvije opružne njihalice, velike ljuljačke s korpom, klackalice na oprugama i šesterokutne penjalice. Ispod navedenih sprava bit će postavljena i antistres podloga za sigurniju igru. Kako bi ovaj prostor bio u potpunosti opremljen i pružio najmlađima zaista još jedan predivan kutak u gradu za igru, bit će opremljen i dodatnom urbanom opremom, odnosno klupama i košem.

Radove izvodi 1.MAJ

Ponosni smo da radove na izgradnji dječjeg igrališta izvodi upravo 1.MAJ. Radovi su procijenjeni na iznos od 160 tisuća kuna, a osigurana su u Programu izgradnje komunalne infrastrukture Grada Labina.

Više o našem odjelu izgradnje pročitati možete OVDJE.

Skip to content